nedeľa 26. augusta 2018

238/365 Končí ?

V úvode sa vám chcem poďakovať za milé komentáre k predchádzajúcemu príspevku ... rada som si prečítala vaše názory i stav počasia u vás ...  :))

Nechcela som dnes opäť o počasí písať, ale inak sa nedá ...  Že by sme zas vhupli z horúceho leta rovno do zimy ?  Od rána je vonku totiž príšerná zima ... Celý deň sa teplota nezdvihla z 12 stupňov.
Zatvárame po dlhej dobe všetky okná, aby sme si naakumulované teplo uchovali čo najdlhšie.


Dážď, studený vetrisko a zima ... taká bola dnešná nedeľa.  Popoludní sa vyčasilo, vyšlo slnko, ale  zima ostala ... Napriek tomu bola nedeľa vydarená.  Mali sme plný dom.  Na víkend prišla dcéra, syn s nevestou ... bolo veselo, rozhovory sme viedli dlho do noci ... :) 
Popoludní sa rozlúčili, aby od zajtra začali nový týždenný kolotoč ...

PS :  V Rakúsku, na niektorých miestach vraj napadlo pol metra snehu ... Som to vravela ... Za horúčavami nám ešte smutno bude ...  :)
Prajem všetko dobré ...  vaša Laura ♥

5 komentárov:

  1. Laury, i u nás se výrazně ochladilo. Přišlo to už v sobotu. Jsem zvyklá každé ráno chodit cvičit do bazénu a teď mi to chybí. Vypadá to, že sezóna skončila. Také jsem četla o Rakousku. Přichází to hodně rychle a ještě budeme vzpomínat na parné léto. Měj se krásně.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky se u nás ochladilo, ale nepršelo a pocitově to až tak hrozné nebylo. V neděli odpoledne někdo i v krátkém rukávu chodil.
    Já tedy ne :-).
    Měj hezký den!
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Myslím, že spoločné rodinné chvíle premenili aj nepríjemný studený deň na krásny, prežiarený nie slniečkom ale rodinou pohodou.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Brna hlásím dnes ráno 9st. Ale ono ještě hezky bude, počítám, že je to jenom následek toho sněhu z hor od našich jižních sousedů. Těším se na Babí léto, určitě ještě přijde.
    Měj se moc a moc Lauri, hezky.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veru, zima mi je, aj teraz tu sedím v mikine a aj na nohy by som zniesla na tepláky aj návleky, asi ich vytiahnem :-)
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť