Dnes som nakrájala malé, strapcové paradajky. Tie sú najsladšie, najchutnejšie ...
Uložila som ich na plech, posolila, aj máličko pocukrovala a posypala bazalkou a timiánom. Cez deň sa sušili na slnku, večer som ich dala dosušiť do rúry ... Teplotu som nastavila na 100 stupňov a pri odchýlených dvierkach som ich dosúšala ešte asi hodinu.
Ráno ich dám do pohára, spolu s cesnakom, rozmarínom a olivovým olejom. Niektoré poháriky zalievam aj slnečnicovým ... tiež je výborný.
Tieto som robila včera :
Prajem vám príjemný víkend ...
Vaša Laura ♥
Laury, ty rajčata si nafotila skvěle. Krásná fotka. Pěkný víkend.
OdpovedaťOdstrániťDobrý den, také se na ně chystám, nevíte jak dlouho takto vydrží? Nemusí se ještě sterilovat? Děkuji. Hezký víkend. Eva
OdpovedaťOdstrániťSkladujem v chladnicke, nesterilizujem a do mesiaca stacime zjest... Neviem, ako dlho vydrzi. Ale myslim, ze olej to udrzi, ken VZDY treba vyberat cistou lyzickou. Pozdravujem... L.
OdstrániťDěkuji. Eva
OdstrániťJe to dobrota! A krásně je máš nafocené! :)
OdpovedaťOdstrániťLauri, tvoje krásne fotky vždy obdivujem a pekne si úrodu spracovala ;-) Nech sa naďalej dobre darí a pekný víkend aj tebe :-)
OdpovedaťOdstrániťTak tie budú senzačné, slniečko im dodá na chuti!
OdpovedaťOdstrániťPá
Dakujem vsetkym za nahliadnutie a mile komentare... :) L.
OdpovedaťOdstrániť