streda 2. januára 2019

V živote ...

... som nič nevyhrala.


Asi mám väčšie šťastie v láske a životnú výhru už mám doma ...  hi hi ... V športke som kedysi uhádla najviac tri čísla, posielala som aj tajničky krížoviek ... v istom časopise sa dal každý týždeň  vyhrať notebook, či televízor ... Vtedy som mala iba starý stolový počítač po synovi ... a televízor nám tiež dosluhoval. Taaak som túžila niečo vyhrať ...


Nechápem, ako niekto len - tak vyhrá auto ...  to si ani predstaviť neviem ...  A možno už doma majú dve ... no ...
Pred Vianocami dávali niektoré markety výherné stieracie kartičky ... Ani výhra, ani to auto mi nepadlo z neba.   Denne som chodila na stránku kauflandu a otvárala okienka  adventného kalendára ...  každý deň okolo  štyridsať výhercov dostalo hodnotný darček ...  mne by sa veľmi zišiel nový telefón napríklad ... tušíte správne, opäť nič ...
Stieracie lósy na pošte nekupuje, aj keď si to ľudia chvália ... pri mojom šťastí by to boli vyhodené groše ...  Ale pevne verím, že ma ešte veľká výhra  kdesi čaká ... to bude potom radosti ... :)

A čo vy? milé čitateľky ... ako ste na tom s výhrami vy ?  ... darí sa vám ?

vaša Laura ♥

14 komentárov:

  1. Taky mne výhry míjí. Ale pod stromeček jsem dostala stírací los a ? Vyhrála jsem 200,--Kč :-)
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hurá, tak gratulujem ... Hanka, dačo pekné si kúp (aj keď to vidím len na dáku maličkosť ... ) Rozhodne si nekupzj ďalšie lósy ... hi hi ... L.

      Odstrániť
  2. Ja sa tiež nepamätám, že by som niekedy niečo vyhrala, možno raz na nejakej tombole, ale vôbec mi to nevadí, pretože tú najväčšiu životnú výhru, dobrú rodinu, mám a to mi celkom stačí :-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Monika máš pravdu ... a gratulujem ti k tej krásnej výhre ... :) Pekné dni prajem ... L.

      Odstrániť
  3. Lauri, ani já na nějaké velké výhry nemám štěstí a ani nikoho podobného neznám :) Vlastně jednou, to už je asi 20 let, jsem vyhrála Bungee Jumping - seskok na laně z mostu. No, nakonec jsem ale neskočila, bála jsem se :o) A to je moje asi jediná výhra, co si pamatuju... Ale mám rodinu, a to je největší výhra :)
    Lauri, měj prima dny, Petra

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Peti, úplne s tebou súhlasím ... keď máme zdravú rodinu, nič iné už k šťastiu nepotrebujeme ... Maj sa dobre ... L.

      Odstrániť
  4. V tomto som pragmatik. Radšej si kúpim dobrú čokoládu ako by som vyhodila peniaze za los, tipovanie. Výhrou je pre mňa život, ktorý mám, ľudia, ktorí sú s ním spojení. Lauri, pekný deň, Jana.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Janka, máš úplnú pravdu ... tiež som už s investovaním do výhier skončila ... pekné dni prajem ... L.

      Odstrániť
  5. Tak já také nevyhrávám...když už se o to pokusím, je to spíše jen pro zábavu, nebojím se, že by měly všechny společnosti a sázkové kanceláře tolik nadšení rozdávat výhry :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zábava ... to je to pravé vysvetlenie, prečo sa do hier ešte zapájam ... A zapájam sa len do tých, kde nemusím nič platiť ... Zuzka, maj sa dobre ... L.

      Odstrániť
  6. Lauri, najskôr Ti chcem popriať v novom roku pevné zdravie, spokojnosť, šťastie a lásku, ako aj celej Tvojej rodine a samozrejme aby si už konečne niečo hodnotné vyhrala...ja som s výhrami na tom asi tak ako ty, prestala som tipovať, kupovať žreby a zapájať sa do akýchkoľvek súťaží, na to mám manžela ale aj ten sa zbytočne namáha :))) Všetko dobré, ahoj Eva

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Evka ďakujem za pekné prianie ... aj tebe prajem v novom roku všetko dobré ... Čím ďalej tým viac som presvedčená, že výhry sú len pre vyvolených ... :) L.

      Odstrániť
  7. Laury, nevím jak se mi to podařilo, ale komentář k tomuto mi přeskočil do minulého.Martina

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Martinka nevadí ... prečítala som si aj tam :) ... Určite si sa výhram potešila ...
      Maj sa dobre ... L.

      Odstrániť