utorok 1. januára 2019

PF 2019


Tak ho už tu máme ... nový rok ...  pred nami je  365 dní,  365 nepopísaných stránok,  celý kalendár ... :)  Prajem vám, aby ste všetky nastávajúce dni prežili v zdraví a plnili ste si svoje sny.

Zo srdca vám ďakujem za vaše priania a vinše vo včerajšom príspevku.  Teším sa vašej priazni a priateľstvu, ktoré sa vytvorilo tu, kdesi ...
V nastávajúcom roku sa budem snažiť naďalej písať, fotiť a vkladať svoje príspevky na blog, ktorý je oknom do mojej duše, do môjho života.

Tak ešte raz vám prajem všetko dobré ...
vaša Laura ♥ 

23 komentárov:

  1. Milá Laura, prajem Ti aj Tvojej rodine veľa zdravia, šťastia a božieho požehnania v novom roku, nech máš radosť zo života aj z písania, veľa nových nápadov, ktorými nás potešuješ na svojom blogu :) Som rada, že tu u teba nachádzam pohodu i inšpirácie, vďaka že si :)
    Mária z Bytče

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mária ... srdečne ďakujem za tvoje návštevy i krásny komentár ... Teší ma že tiež ste ... moji čitatelia, pre ktorých píšem, vymýšľam a fotím ... Prajem ti v novom roku všetko len to najlepšie ... L.

      Odstrániť
  2. Všetko dobré, Laura, hlavne pevné zdravie, plno nápadov a pohodu, Tebe a celej Tvojej rodine. Teším sa na fotografie a príspevky. Nádherný a úspešný rok. Ana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ana ďakujem a tiež ti prajem krásny a úspešný rok plný zdravia a spokojnosti ... Tiež prajem dostatok inšpirácie pri tvojom tvorení ... L.

      Odstrániť
  3. Lauri, těším se na Tvoje každodrnnz příspěvky. Do nového roku hodně nových nápadů P.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pavluška ďakujem veľmi pekne ... teším sa aj ja na naše vzájomné návštevy ... Do nového roku ti prajem všetko dobré ... L.

      Odstrániť
  4. Šťastný nový rok, Lauri. Nech ti prinesie to, čo od neho očakávaš a ešte čosi naviac :) So záujmom budem sledovať tvoje príspevky a aj keď nereagujem na každý jeden z nich, ver, že sa na ne teším a spoznávam ťa aspoň takto ;) PF 2019!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Janka, veľmi pekne ti ďakujem za tvoju priazeň a nakuknutia. Nevadí, že nereaguješ, mne stačí, že si jednou z čitateliek a ja mám pre koho zverejňovať svoje príspevky ... Prajem ti krásny nový rok ... L.

      Odstrániť
  5. Rada k Tebe zavítam a pozriem sa, čo máš nové, čo Ťa teší, či trápi...
    Tak nech je ten prichádzajúci šťastný a veselý...
    Pá, A.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aďka, ďakujem aj tebe ...teším sa z tvojich návštev aj pravidelných komentárov ... maj sa dobre a buďte doma zdraví. L.

      Odstrániť
  6. Lauri, krásný a šťasný nový rok.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ilonka podobne aj tebe... Nech je u vas novy rok stasny a vesely... L.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Těším se na Tvoje krásné příspěvky a ještě jednou přeji v novém roce jen vše dobré.
    Hezký už všední druhý den tohoto roku!
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Laura, v tomto prajem roku veľa zdravia, lásky, pohody, šťastia, krásnych výletov a zážitkov. A nám - návštevníčkam blogu príjemné čítanie príspevkov. Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Laury, dnes píšu trochu opožděně, od rána mě zlobí internet, nemohla jsem v klidu napsat zprávy. Už jsme si navzájem popřáli, takže dnes jen: jsem zase tu.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Laurinka, ja sa aj v tom nasledujúcom roku teším na tvoj blog, či už fotíš, varíš, pečieš a či len tak rozoberáš situáciu "na blízkom východe", všetko sa mi veľmi páči a dúfam, že aj keď si príspevky nezačala zas číslovať (lebo verím, že to hodne zväzuje), dúfam, že ich bude aj tento rok veľa!
    Tak teda zdravia a hodne inšpirácii!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Danka áno, prestala som číslovať ... ale v písaní chcem pokračovať denne ... A keď náhodou nebude o čom ... deň dva vynechám ... :) a ešte som chcela podakovať za tvoje pravidelné návštevy a komenty ... pa pa L.

      Odstrániť
  12. Odpovede
    1. ďakujem a tebe podobne prajem v novom roku všetko dobré ... :) L.

      Odstrániť
  13. Chtěla bych popřát do Nového roku nejen pevné zdraví, spokojenost, ale i inspiraci, fantazii, protože tvá snaha o každodenní frekvenci tvého blogu, no prostě klobouk dolů, jsi kočka šikovná !

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Laury, prajem Ti krásny a úspešný rok 2019 a veľa chuti do písania nových príspevkov, na ktoré sa už teraz teším.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Přestože s menším zpožděním, i tak se to snad počítá, přeji jen to krásné a spoustu zdraví! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Laury, já jsem vyhrála v životě dvakrát.Jednou,když jsme ještě bydleli v Liberci,tak mi ve zlatnictví manžel koupil zlatý prstýnek a pak mě vylosovali v nějaké výhře, že si mohu přijít vybrat zlaté šperky ,ale to už je přez dvacet let, tak si nepamatuji sumu za kolik.A druhá byla u milé a šikovné Zdeničky Zachové na blogu a to krásnou andělku.Martina

    OdpovedaťOdstrániť