nedeľa 6. januára 2019

Na troch krále ...

... o krok dále .  Určite poznáte túto povedačku týkajúcu sa predlžovania denného svetla ... Dnes to veľmi poznať nebolo ...  Snežilo, zamračená obloha, celý deň tma... Ale to ma neodradilo od dlhej trojkráľovej prechádzky ...   Spoločnosť mi robila Katka ...   Vyskúšala som aj vianočný darček ... turistické topánky ... sú skvelé ...  :)


Aj detí s rodičmi už bolo na kopci oveľa viac ...
Na svoje si prišli aj mladíci na štvorkolkách ---
Tam kdesi v doline byvam... 
Všetkých pozdravujem a do nového pracovného týždňa prajem všetko dobré ...
vaša Laura ♥

11 komentárov:

  1. To je fajn, že ani zlé počasie Ťa neodradilo od prechádzky, lebo ako hovorí môj syn : neexistuje zlé počasie, len zle oblečený turista :-)... takže dobré turistické topánky sa vždy hodia. Prajem pekný začiatok týždňa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Monika ďakujem ... už som tie topánky potrebovala ako soľ ... Prešli skúškou niekoľko hodinového brodenia snehom. Bez otlakov a premokrenia ... Aj tebe prajem úspešný prvý pracovný týždeň ... L.

      Odstrániť
  2. Vy jste se krásně prošly. Já jsem seděla doma :-(.
    Hezký pondělní den,Lauri!
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, tak ďaleko sme už dávno neboli ... a potom ten pocit po návrate domov ... Hanka, aj tebe prajem všetko dobré ... L.

      Odstrániť
  3. Lauri, u nás bylo celý víkend deštivo, šedivo ošklivo. Na dlouhé túry to nebylo, nohy jsme měli celé od bláta :(
    U vás je to o poznání jiné :)
    Měj prima dny, Petra

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Peti ... nasnežilo, ale nemrzlo ... sneh bol skôr mokrejší, ale dalo sa do kopcov v pohode ... Síce nemrzlo, ale fúkal ostý studený vietor ... vyštípalo nás ... Maj sa dobre ... L.

      Odstrániť
  4. Laury, u nás skoro pořád teď prší. Krásné jsi nafotila zimu, jak má být. Měj se krásně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja len dúfam, že to nebola posledná zimná prechádzka v tomto roku ... :) Dnes by boli fotky oveľa krajšie, svietilo u nás slnko, ale poriadne mrzlo celý deň ... A parťáčku som už mala v práci ... Marti, pozdravujem ... L.

      Odstrániť
  5. Lauro, u vás je krásně bílo. To u nás celý víkend lilo, takže ne procházku jsem vyšle jen v sobotu s Terri a v neděli jsem si užila den doma. Zahradu máme pod vodou, strašná podívaná.
    Přeji krásný týden. D,

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je taká nezdravá zima ...mokrá a daždivá ... Snáď sa príroda aj u vás opäť zabelie ... Na druhej strane si môžeš užívať teplo a pohodu domova ... aj to niekedy treba, oddýchnuť si ... Dáška, maj pekné a úspešné dni ... L.

      Odstrániť
  6. Krásna vychádzka a nové topánky vyskúšané! Chcela by som také, ale .... moje tučné a takmer stále aj pripuchnuté nohy sa do nich nezmestia :-(
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť