sobota 23. júna 2018

174/365 Láska přichází zvolna

Televíziu takmer vôbec nesledujem ...  Neznášam filmy popretkávané reklamou.  Čím lepší film, tým viac a dlhšie trvajúce bloky reklám.  Soptím, lebo po desiatich minútach filmu dajú pätnásť minútový blok.  A znova a znova a znova ....   Ale,  veď to poznáte sami ...

Oveľa  radšej si pozriem film, alebo seriál cez internet ...   Rozhodla som sa, že sem - tam vám cez blog priblížim film, ktorý sa mi páčil.  
Dnes som si pozrela romantiku ... Áno, som romantická duša.  Od určitého veku neznášam bitky, bezhlavé strieľanie po všetkom živom či neživom  vo filmoch.   Aj keď sú to akčné vypalováky.   No a keď sa toho zúčastňujú aj ženy, odchádzam spred televízora ...  A mučenie  na obrazovke ...   no ...
skrátka, od určitého veku násilie na obazovke  nepozerám.

Takže dnes romantika ... možno ste tento film mnohé videli,  a možno mnohé nie ...  Ja si ho po nejakom čase určite pustím znovu .
Pôvodne som chcela sem vložiť len ukážku  ... a ono mi to nahralo sem celý film ... Kto si ho bude chcieť pozrieť, nemusí hľadať, pátrať po ňom.  Tak vám prajem príjemné chvíle ... vaša Laura ♥


16 komentárov:

  1. Ja pozerám iba našu a českú jednotku a dvojku, hlavne dvojky, cestopisy, len občas film. A veru tiež v tomto veku mám romantiku, aj keď o deň dva neviem obsah, nevadí, hlavne, že som si pri filme oddýchla. A v posledných rokoch si vyberám aj šport, dokonca aj futbal už pozerám, hihihi, ak sa dápovedať pozerám, lebo vždy pri tom niečo robím.
    Paaaa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cestopisy pozeram rada aj ja... Na tie nedam dopustit... Na ct2 na zoom-e, aj nasa dvojka sa polepsila... Sport nemusim... Dani, prajem peknu nedelu .... Pa

      Odstrániť
  2. Taky filmy s násilím nejsou mým šálkem kávy. Ráda se občas podívám na- jak já říkám- sladký film. Odpočinu si u toho. Dnes je u nás zatažené šedivé nebe, k ránu trochu zapršelo a je celkem, proti dnům předchozím, chladno. Takže odpoledne si film, který jsi nám sem vložila pustím :-).
    Měj pohodovou neděli, Lauri!
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj sa mi doma smeju ze pozeram romantiku ... Neporadim si... Pri tolkom nasili, co sa deje vo svete si predsa niecim peknym musim obalit nervy, utisit city... Hanka, maj peknu nedelu ... L.

      Odstrániť
  3. Romantika je občas potřeba :-) Ila

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tak... Moja rec... hi hi ...ale velmi rada pozeram aj ceske a slovenske sucasne detektivne serialy... Ilka pozdravujem... L.

      Odstrániť
  4. Moc ráda zkouknu tenhle tip, neznám, ale pohlazení bez reklam není nikdy dost;-).Děkuji moc za tuhle možnost.
    Pohodové letní dny i k vám.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásný filmek i slzička ukápla..
    Krásnou neděli...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nada dakujem ... aj tebe pekny zvysok nedele... Som rada, ze sa film pacil... :) Vcera som zistila ma aj pokracovanie, Slib vecne lasky... prave som dopozerala, ale prva cast bola omnoho lepsia ... Dnes to bolo aj na mna mooooc sladke... Maj sa fajn... L.

      Odstrániť
  6. Lauro, taky už mi dlouho vadí násilí, reklamy, ale i detektivky. Chci klid a odpočinout si, vidět něco hezkého. Sleduji nejvíc cestopisy, zvířátka (i když i tam občas odvracím oči), různé dokumenty, ale i soutěže a romantiku pro pohodu. Díky za tip.

    Měj se krásně. Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jarka.... sme na tom teda velmi podobne... Prajem vsetko dobre... Pa L.

      Odstrániť
  7. Ahoj Lauro- krásný film jistě víš že má pokračování
    1. díl Láska přichází zvolna
    2. díl Slib věčné lásky
    3. díl Cesta lásky a naděje
    (4. díl je bohužel zatím jen v angličtině Loves Abiding Joy)
    (5. díl je taky zatím jen v angličtině Loves Unending Legacy)
    6. díl Len snívat nestačí
    7. díl Na křídlech lásky
    8. díl Tam kde býva láska.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oj, ze ich je az tolkoto som veru nevedela... Dakujem, postupne popozeram ... Prajem krasny den... :)

      Odstrániť
  8. Až sa hambím...mňa tie romantické filmy nejako až tak nelákajú v posledných rokoch... asi je to tým, že starnem a spomienky na také časy mi nerobia dobre, ja radšej pozerám akčné filmy a kriminálne seriály :))) Dúfam, že ma zato nezatratíš...Pekný deň

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Evka, každému podľa chuti ... :) Keď je film sladký až moc a tie mexické či argentínske telenovely, to teda nemusím ani ja ... Ale dobrú detektívku si pozriem veľmi rada ... :)

      Odstrániť