streda 29. mája 2019

Losos s pestom

Najradšej lososa pripravujem opekaním na troške oleja ... akurát si treba dať pozor na to, aby nebol vysušený ... Na tanieri ho potom prelievam rôznymi omáčkami, alebo tak ako dnes, potriem ho pestom z medvedieho cesnaku. 


Všetky recepty nájdete pod menovkou RYBY.
K jemnej rybke máme radi uvarené bataty a dobrý šalát.  Dnes polníček, rajčiny a pór, záliala som olivovým olejom, citrónovou šťavou, soľ a korenie.

Je čas bazy ... mala by som zájsť do polí, tam sú kvety čisté ... Len keby prestalo pršať ... Odfotila som veľký, krásny krík bazy pod balkónom Katkinho bytu.  Tam to vonia ... :)
Aj keď rastie v uzavretom dvore, neďaleko je rušná ulica  a  nikto ju pochopiteľne nezbiera ...



Ďakujem za návštevu a prajem vám pekné, posledné májové dni ...
vaša Laura ♥

3 komentáre:

  1. Laury, naprosto jednoduché jídlo a jak skvostně vypadá, viď? Měj pěkný den.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dala bych si! Ryby mám ráda :-).
    Hezký den, Lauri!
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lauro, losos i se salátkem vypadá skvostně, dala bych si. Zítra se musím podívat, jestli už i u nás kvete bez. :o)
    Měj krásné dny. D.

    OdpovedaťOdstrániť