nedeľa 24. marca 2024

Obnovujem ...

Zdravím všetky blogerky a každého jedného návštevníka tohto blogu ktorý založila úžasná, šikovná žena, moja mamka a ja chcem v jej práci na tejto stránke pokračovať.

Volám sa Katarína a myšlienku obnoviť tento blog  už nejaký čas nosím v hlave ...  a o čom bude ?Predovšetkým o varení, pečení a fotkách ako bolo pôvodné zameranie tohto blogu. 

Bude možno iný ako ten ktorý robila mamina ale chcem do neho vniesť aj niečo zo seba takže bude v niečom odlišný ale tak to má byť ...






Majte ešte krásny zvyšok nedele...                                                                                                                vaša Katarína 

16 komentárov:

  1. Už se těším, maminka by byla určitě moc rada😍🥰

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milá Katka, veľmi som rada Tvojmu rozhodnutiu obnoviť blog. Mamička bola veľmi šikovná a kreatívna, rada som sa tu inšpirovala receptami a návodmi, kochala krásnymi fotkami. Keď občas prechádzame cez Vašu dedinku, vždy si na ňu spomeniem ♥ Pokračovaniu blogu by sa určite potešila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ivetka ďakujem za milé slová a dúfam že aj moje príspevky budú rovnako inšpiratívne a fotky rovnako hladiť dušu ako mamkine ... chcem iba pokračovať v tomto blogu...

      Odstrániť
  3. Dǎkujem Ti Katka, urobila si správne rozhodnutie, Tvoju mamku som obdivovala a veľmi chýba, často si na ňu pomyslím, najmä ak hľadám nejaký recept alebo inšpiráciu, bola úžasná.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Emily ďakujem za podporu ... áno veru chýba a hlavne preto som sa rozhodla pokračovať na tomto blogu aby ste sa aj ďalej mohli inšpirovať.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tešíme sa …ďakujeme

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Milá Katarina!
    Mám velikou radost, že jste se rozhodla takto pokračovat v tom,co vaše maminka s láskou tvořila.Chodila jsem sem pro inspiraci k vaření, pečení,potěšit se....Myslím,že by vaše maminka byla šťastná...těším se...pěkný denMíšaZ.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to je správný nápad..těším se..Sv.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I'm thankful for the sense of community your blog has fostered among its readership. Discover merchandise and collectibles related to Aviator on our blog.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Milá Katarína,
    prajem Vám veľa spokojných čitateliek, držím palce :-*
    L

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Milá Katka, veľmi sa teším ♥️ maminka bola úžasná žena s obrovským srdiečkom… teším sa i na Tvoje nápady a keď budú “iné” … ako uvádzaš … nevadí, veď v tom je čaro 🍀✊🏻 mamina je hrdá na to, akú má šikovnú dcéru !

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Milá Katko, moc se těším na pokračování blogu Tvé skvělé maminky. Její recepty stále používám. Držím palce. Marie

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Milá Katarinko, myslím, že my všichni jsme moc rádi a už se těšíme na vaše příspěvky. Jak jste psala v rozloučení s vaší maminkou, vy jste pokračovatelka a já myslím, že blog bude stejně úžasný, jako byl.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. To je moc dobré rozhodnutí pokračovat v blogu Vaší mamky. Měla jsem moc ráda její příspěvky a těším se na ty Vaše.
    Přeji hezké jarníi dny !
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Super, moc se těším. Maminčin blog byl moc fajn, tak se těším i na Váš.

    OdpovedaťOdstrániť