sobota 14. novembra 2015

Jeseň u nás ...

...  je farebná a krásna ...  Tohoročné teplé a slnečné počasie mi je veľmi príjemné ... komu by nebolo ... však ?   Ponúkam vám zopár pohľadov na miesta, kde žijem už hodný čas ...
Nad našou obcou sa vypína Rokoš ...  bola som tam niekoľkokrát ...  krásny výhľad poskytuje ...  :))
Venček som už dokončila, treba ho niekde zakomponovať ...  :)
Prajem vám príjemný víkend a ďakujem za nakuknutie ...  :)
Vaša Laura ♥

5 komentárov:

  1. Lauro, to je taková nádhera... žiješ v krásném kraji ... ten výhled na první fotce, toho se člověk jen tak asi nenasytí ..... šípkový věneček je krásný, určitě si najde pěkné místo.
    Přeju Ti hezký víkend ! Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jarka ... ano, je u nás pekne ... ale poznám i krajšie miesta, kde by som chcela žiť ... :)))) napríklad niekde, kde z okna budem vidieť Vysoké Tatry ... kto by nechcel, však? :))))) Ale som spokojná aj tu ... mám kde chodiť na dlhé prechádzky a príroda je vždy iná ... a všade sa dá nájsť to pekné, čo nám ponúka ...
      Jarka, maj sa dobre, pozdravujem, pa L.

      Odstrániť
  2. Lauri, pripájam sa k Jarke, obloha na prvej foto je prekrásna! Tú by si mala poslať niekde do súťaže, určite by niečo vyhrala!!!
    Som rada, že si venček urobila, veľmi je pekný a po dlhšom čase, čo som ho nevidela (mám ho odložený, kým pôjde stroj, ale môj starý opravár sa už do toho nechce dať, tak neviem, kedy to bude), bola som si ho vytiahnuť na chvíľu :-))) Ja by som z neho chcela vankúš.
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dani, vankúš bude aj z toho môjho venčeka ... látka je už nachystaná, len sa do toho pustiť ... Hádam sa dielo vydarí a budem mať pekný nový kúsok na sedačke ... :) Určite si ešte dáke motívy vyšijem ... Len idú Vianoce a ja som si predsavzala, že každému darček vyrobím vlastnými rukami ... tak budem mať čo robiť ... pa, pekný žvyšok upršanej nedele ... L.

      Odstrániť
  3. Prekrásne. Ja som bola na Rokoši nespočetne veľa krát. Ale z opačnej strany kopca. :) pa. D. :)

    OdpovedaťOdstrániť