nedeľa 8. februára 2015

Nedeľa

Po včerajšom slnečnom dni, ktorý sme prežili vonku, na chate je ten dnešný úplný opak.  Vonku sa všetci čerti ženia ... sneží, fučí, mrzne ... tak von pozeráme len cez okno a popíjame horúci čaj pri peci ...  teda v mojom prípade pri radiátore ...  :)))  Robila som poriadky v mojom foto archíve. A zistila som, že veľmi veľa fotiek nemám upravených a teda aj nepublikovaných ... budem to musieť postupne napraviť.  Dnes vám ukážem niekoľko prác z  augusta 2014    :)



4 komentáre:

  1. Ahoj Lauri. Nádhera fotky. Môžeš mi napísať, akým foťákom fotíš? I keď foťák nie je všetko, že? Treba to aj vedieť. :-) Maj sa krásne. Dana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dani ahoooj ... bola som pozrieť tvoj nový blog ... :) pekný, milý ... budem sa tešiť na ďalšie tvoje príspevky ... a teraz k tomu foťáku ... fotím Nikonom, zrkadlovkou (D7000) a máš pravdu ... foťák nie je všetko ... :)))) všetko robia objektívy ... ja som "zdedila" po synovi viaceré ... mne najviac pomáha makro objektív ... nedám naň dopustiť ... no a on robí tie čary s detailom ... :)))))) a trošičku aj moje oko ... :)))) pozdravujem pa pa L.

      Odstrániť
  2. Lauri, nádhera. Moc si mě krásnými fotkami potěšila. Krásný den A.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anička, potešenie je aj na mojej strane ... :) ti prajem príjemný slnečný deň ... L.

    OdpovedaťOdstrániť