štvrtok 4. januára 2018

4/365

Čiapka je hotová ...
Veru zbytočne som sa obávala, aj na bombolec mi vyšlo a trochu aj ostalo ...   Vyzerá veľmi dobre, je hrubá, mäkká a teplá. Ako čiapka má byť ...  Odporúčajú robiť na ihliciach č.10, ja som robila na 8  ... ale je to v pohode, nie je vôbec hutná ... chcela by som ešte nákrčník, alebo šál a ten urobím na desinách ...  Odfotila som  aj pásku z vlny ak by niekto mal záujem ... kúpila som ju v Galtere - galantérke v Prievidzi.
Už som písala, ako mi čiapky nesvedčia a preto ich nenosím ... Táto napriek tomu, bude do prírody vynikajúca.  Ale ku kabátu, keď je veľká zima zvyčajne nosím klobúčik, alebo si len prehodím kapucňu.  :)
Ďakujem vám na nakuknitie a prípadné komentáre ...
Vaša Laura ♥

6 komentárov:

  1. Lauro,super.... čapka se Ti moc povedla,tak hurá na vycházku:-)
    S pozdravem,Jitka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak teda si si švihla! Je super, ja mám rada takéto obyčajné, alebo nanajvýš s osmičkami a brmbolec musí byť aj pre mňa, nech mi z guľatej hlavy urobí aspoň trocha hlavu foremnejšiu :-)
    Nové vlny vôbec nepoznám, ale v obchodoch sa mi veľmi páčia, zdá sa, že sú jemnučké.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lauri,
    čiapka je krásna, mám rada sivo bielu kombináciu, určite Ti sekne. Ani ja som doposiaľ čiapky nenosila, ale po poslednej chrípke a zápale priedušnice už nosím :-) zato nájsť nejakú normálnu v obchode je celkom fuška... škoda, že neviem štrikovať :-(
    Pekný večer, pá
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gratulujem, čiapka sa Ti vydarila. Pekný večer, Majka

    OdpovedaťOdstrániť