utorok 2. januára 2018

2/365


Uvedomila som si, že nemám žiadnu čiapku ...  pletenú, ani háčkovanú, ani inú.  Že prečo?  Mne čiapky nesvedčia. :(      Rozhodla som sa ale, že im dám ešte šancu.  Kúpila som si parádnu hrubú vlnu - klbko váži 200g - a dnes som sa pustila do pletenia.


Mám ale strach, že jedno klbko mi bude málo ... No, uvidím ... budem štrikovať, kým sa vlna neminie ... 

8 komentárov:

  1. Lauro, jsem zvědavá na výsledek pletení. A 2/365 znamená,že budou příspěvky každý den? Každý den troška slovenčiny? To se moc těším:-) Pavla

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásna vlna, 1 klbko by Ti malo stačiť :) Inak, dlho som nenosila čiapky ani ja, lebo mi nesvedčili. Nesvedčia mi ani teraz, ale už som vo veku, že to neriešim. :) Najviac tepla totiž strácame cez hlavu, tak poctivo nosím rôzne vlastnoručne vyhotovené čiapky. Pá, Majka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lauri, vlna vyzerá byť dobrá a fajn hrubá. Určite si na čiapku zvykneš, ja teda bez čiapky v zime nemôžem existovať celý život, a od vlani, čo som začala mať problémy s ušami, ju mám už aj v jeseni. A že by mi pristala, to sa povedať nedá :-)))

    a ešte, teším sa, že si sa zas dala na denné foto, budem sa mať na čo celý deň tešiť!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Čepic mám asi 20 a plánuju další :o)
    Těším se na výsledek, moc pěkná barva.
    Krásnou středu na Slovensko!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lauro, já čepice taky nenosím a ta tvoje má pěknou barvu. Měj se krásně.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj Lauri, dovoľ, aby som Ti najskôr popriala do nového roku všetko len to najlepšie...prečítala som všetky posledné príspevky, paradny koláč, nádherné maľované poháre a misky a ten recept na králika, no nemám slov...vidim, že nie som prvá ktorá začala nový rok ručnou prácou :-) dokonca aj ja som robila čiapku hačkovanú ale nie pre seba, tiež si myslím, že mi nepristanu preto ich nenosim.Robíš z peknej vlny, bude to pekná čiapka.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ďakujem vám za milé slovká. Každému jednému komentáru sa poteším a veľmi si ho vážim. Vidím, že nie som sama, čo nenosí čiapky ... ale keď je zima poriadna, čiapka sa vždy zíde ... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Koncem roku jsem po letech začala zase plést a je to úžasná činnost. Někde jsem narazila na obrázek s textem Knitting is the new yoga :) Musím jedině souhlasit :)

    OdpovedaťOdstrániť