pondelok 22. januára 2018

22/365

Šila som kamarátke obliečky na malé vankúšiky.  Zadanie znelo, čo najjednoduchšie v neutrálnych farbách ... a rýchlo, rýchlo ... včera bolo neskoro ... :)))


Tak sme prekutrali skrinku s látkami, vybrala si sama a ja som už aj strihala ...   Prvý krát som vankúšiky ušila s tzv. hotelovým zapínaním. Vankúš sa teda nezapína na gombíky, ani na zips, len na zadnej strane sú dva kusy látky preložené cez seba.
Je to naozaj veľmi rýchle šitie ... dúfam, že kamarátka bude spokojná ...  máte aj vy skúsenosť s takýmto spôsobom "zapínania" vankúšov ?  ste s ním spokojné ?

Ďakujem za vašu návštevu a prípadné komentáre ---
Vaša Laura ♥

6 komentárov:

  1. Ano, v poslední době šiju zadní stranu u povlaků na polštářky způsobem, který nazýváš,, hotelové zapínání" a jsem s tím spokojená. Látky jsou moc pěkné, takže budou polštářkům slušet.
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne látky, dobre si vybrala kamarátka!
    Ja mám jeden taký vankúš, ale mne sa to moc nevidí, akosi sa to "šubre" :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné látky! Povlaky takto šiji také. ;-) L.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Laury, krásné látky, asi dvě z nich mám taky. A ano i já používám hotelové zapínání. Je to nejrychlejší. Hezký večer.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V jednoduchosti je krása. Príjemné látky do interiéru.
    Robím rôzne zapínania, tento spôsob mi vyhovuje. Osvedčil sa mi na obliečkach.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lauri, ja šijem vankúše prevažne len tak...našla som si postup na internete a zdá sa mi to ozaj najrýchlejšie a som spokojná... látky si vybrala veľmi pekné. Pekný víkend

    OdpovedaťOdstrániť