nedeľa 24. apríla 2016

Popoludnie v starom meste ...

Boli sme na pár dní u syna v Bratislave ...  Počasie pekné, bola by škoda sedieť doma ...  Vybrala som sa teda do centra, poprechádzať sa, posedieť na lavičke, vnímať atmosféru. 

Ďakujem za nankuknutie i vaše milé komentáre ...  :)
Vaša Laura ♥

6 komentárov:

  1. Lauri, mám rada, Bratislavu, i keď sa od mojich študentských čias úplne zmenila. Ale to staré mesto je krásne! Ďakujem ti za pekné foto!
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Danka, rada som oživila tvoje spomienky ... Bratislavu som poznala viac-menej len z okna auta ... Chodili sme len na Kramáre ... no a samozrejme zo školských výletov ... ale to nie je ono ... Skutočne ju poznávam až teraz ... a najradšej sama, keď sa nemusím nikam ponáhľať, nikomu prispôsobovať ... už teraz mám naplánovanú trasu, kde sa pozriem nabudúce ... :) maj sa dobre, paa L.

      Odstrániť
  2. Krása..Bratislavu máme kousek, cca 1hod cesty...Rádi se sem vracíme..Ilča

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lauro, opravdu nádherné fotky a ta atmosféra. Je vidět, že vám přálo i počasí. My jsme Bratislavou, bohužel, jen párkrát projížděli. Ráda se takto procházím a pak někde venku dát kafíčko a pozorovat život...
    Hezké dny ti přeju, papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné fotky, je to už moc dlouho, co jsem v Bratislavě byla a tohle mě opravdu nalákalo. Moc ráda ji brzy navštívím.
    Měj se moc hezky, Klárka.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lauri, krásne si zachytila atmosféru. Tá fontána je nádherná. D. :)

    OdpovedaťOdstrániť