sobota 27. októbra 2018

300/365

Na dnes  som mala celkom iné plány ...  počasie mi ich zmenilo ...  Nos som z domu nevystrčila ... tak som aspoň upiekla jablkovú štrúdľu  ku kávičke.

Na daždivé počasie som pozerala len z okna ...

Užívajte sobotný večer ... vaša Laura ♥

8 komentárov:

  1. Laury, štrůdl miluju, ale teď skoro vůbec nepeču, protože můj muž sladké nemusí a jen pro sebe se mi nechce. Tak jsem se aspoň pokochala u tebe. Hezkou neděli.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky jsem pekla jablkový štrůdl. Ale ještě nikdy jablka s mákem jsem nedávala. Příště to zkusím. Taky jsem včera nos nevystrčila. Ale dnes musím. Odpoledne máme třetí představení naší přehlídka Rolnička a tentokrát hrajeme my, ne pozvaný soubor. Za oknem to tedy teď ráno vůbec vstřícně nevypadá.
    Neděli v pohodě, Lauri!
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lauri, u nás se to včera ještě obešlo bez deště, od noci ale drobně prší a prší. Sláva, konečně se alespoň trochu zalije :)
    Štrůdl vypadá opět báječně, ty jsi prostě skvělá kuchařka a pekařka.
    Měj prima dny.Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Lauri krásnou neděli ,ten tvůj štrůdl vypadá nádherně ta zamotaná prdelka, jak říká můj muž...on jí jen ty prdelky. Kombinaci s mákem musím zkusit , mladí mají rádi mák.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na štrúdľu by som sa dala prehovoriť vždy a hlavne makovú a orechovú :)...to počasie bolo včera ozaj už také jesenné s prezvesťou novembra a dušičiek...musíme to nejako vydržať ale dnes u nás aj slniečko vykukuje a hneď je lepšia nálada. Lauri, peknú nedeľu.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lauro, štrůdl vypadá krásně, minulý týden jsem ho také pekla, letos už po několikáté. Dnes lenoším, ale kousek bych si ochutnala. To mi věř. :O)
    Přeji krásnou neděli. D.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jedným slovom- nádherné 👍 👌😋

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak právě jste mi udělala chutě na sladké! Ještě stále máme na zahradě jablíčka, asi upeču na víkend :)

    OdpovedaťOdstrániť