sobota 23. januára 2016

Januárová kytica

Mám známu, ktorá usušené kvety  neznáša ...  vraj sú už mŕtve a ona si do bytu nič mŕtve nebude dávať ...  Mne sa zas kytica zo sušienok veľmi páči ... určite viac, ako umelá ... podľa mňa im predlžujem život a mne spomienku ...   Napríklad tieto krásne červené ruže som dostala v lete, doplnila som ich hortenziami a budú robiť parádu celú zimu ...


A vy ?  Aký máte vzťah k sušeným kvietkom ?


PS:

Tento príspevok bol pôvodne určený pre môj druhý blog "Projekt 366"  Každý deň vkladám fotku týkajúcu sa konkrétneho dňa ... robím si tak akýsi denník, ukladám spomienky ...  Tento rok je priestupný ... preto  366  ...   Ak budete mať chuť,  navštívte sem - tam aj tento môj blog, bude mi veľkým potešením ... :)
Link nájdete hneď pod  Sledovateľmi  v module "moje blogy"   Ďakujem ...  Laura  ♥

10 komentárov:

  1. Lauri, máš nejakú chybu, keď kliknem na G+ na Projekt 366, píše mi, že neexistuje!
    Keď som klikla na Domov, tam je kytica!
    Ale je krásna! Ja umelé nemám rada, ale jednu mám - konvalinky, lebo to boli kvety mojej sestry, ktorá mi už dávno zomrela (2000) a stále sa s tým nemôžem zmieriť. A mám aj sušenú ružu - dostala som ju od žiaka, ktorý mi robil 3 roky v triede problémy. Ako spomienka môže fungovať hocičo :-)
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď práve Danka ... poplietla som si blogy a príspevok som vložila sem. Ale nechala som ho, na 366-tku som vložila iný ... Možno si ho aspoň trochu spropagujem ... :)
      paa

      Odstrániť
  2. Lauro, máš pravdu lepší sušené než umělé. Já mám sušené dost ráda, i když jsem také slyšela ten názor co zmiňuješ. Vždyť některé sušené jsou tak krásné ... mami když byla v nemocnici, tak jí pravnučka přinesla krásnou růži a tak jsem ji dala usušit a má ji tu pořád ... hortenzie i jiné ze zahrady suším každý rok..
    Měj se krásně! Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jarka ... hovorí sa sto ľudí, sto chutí ... niekomu sa páči to, inému ono .. a tak to má byť ... aby bola pestrocť ... :))) Tento rok si chcem nasiať viac kvietkov, medzi nimi aj na sušenie ... už sa neviem dočkať ... Jarka ... maj sa dobre ... hoj ... L.

      Odstrániť
  3. Mne sa sušené kvety páčia. Vždy, keď som dostala väčšiu kyticu ruží, snažila som sa ju usušiť skôr, ako zvädla. Ale ešte nikdy som nemala sušenú hortenziu, hoci sa mi tak veľmi páči.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sušené som mala veľa krát a dlho. Raz som čítala, presne to isté, ako si uviedla o mŕtvych kvetoch a odvtedy už ich nedržím, okrem hortenzie.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa kvety páčia vo všetkých formách, aj na foto:-)) Tiež som počula kadečo o sušených kvetoch aj o rezaných. Myslím si, že každému sa páči niečo iné. A tak to má byť. Krásna sušená kytička! Peknú nedeľu

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja proti sušienkam nič nemám. Tiež mám nejaké doma. Spomienkové. :) Som nevedela, že si si založila nový blog. Budem chodiť pozerať. :) Maj sa krásne. D. :)

    OdpovedaťOdstrániť