utorok 26. marca 2019

Čas neskutočne letí

Len nedávno sme si priali úspešný nový rok a už končí jeho tretí mesiac ...  Ani neviem, kde sa tie dni podeli ...  Aj keď sa slnko schovalo za mraky, nie je tak teplo ako cez víkend, i tak sa príroda prebúdza do krásy. 


Naučme sa spomaliť, vnímať vôňu jarného vzduchu a prebúdzajúce sa farby okolo nás ...
Všetko dobré praje vaša Laura ♥

8 komentárov:

  1. Seděla jsem včera na onkologii, dívala jsem se na ty ženy kolem sebe a když jsem vyšla ven, přes studený vítr prosvítalo sluníčko a já s povděkem cítila, že jsem odešla z toho prostoru, kde se každá vteřina nesmírně vleče.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oj, sú to hlboké slovká ... Sini, ďakujem za ne ... maj krásne dni mimo priestoru onkológie ... L.

      Odstrániť
  2. Taky mám pocit, že ten čas nesmírně letí. Vždyť je už poslední týden měsíce března a čtvrt roku bude pryč.
    Ochladilo se, to je pravda, ale jaro je tady. Práci ráno štěbetají, jarní kvítka nám dávají postupně nahlédnout do jejich barevné garderóby. Někde dříve, někde pomaleji, ale je to tak.
    Hezký den, Lauri!
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všetci sa určite dočkáme pekných teplých dní, len vo vyšších polohách to ešte potrvá ... Čas plynie každému rovnako, len my to vnímame každí inak ... Hanka, maj sa dobre ... L.

      Odstrániť
  3. Laury, já naopak nemám pocit, že to nějak letí. Mám všechny dny nabité událostmi, příjemnými i nepříjemnými, a někdy mám pocit, že od rána uplynuly tři dny :-) Měj se krásně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, a ja by som povedala, že človeku ktorý má dni vyplnené stálou činnosťou ubiehajú dni rýchlejšie ako tomu, čo je len doma, jeden deň sa podobá druhému ako vajce vajcu ... Ale všetko je tak, ako má byť ... Marti, prajem pekné a činorodé dni ... L.

      Odstrániť
  4. Lauri,
    pekne si to zhrnula, čas letí neúprosne...Preto sa treba občas zastaviť.
    Maj sa pekne, pá

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zastaviť a uvedomič si čo žijeme a ako žijeme, potešiť sa prítomnosťou najbližších, svojimi záľubami a tak ... Aďka, pozdravujem ... L.

      Odstrániť