utorok 10. júla 2018

191/365 Filmové večery

Máličko zanedbávam svoj blog ... Už druhý týždeň si s Katkou užívame filmové večery ...  :)  Má práve dovolenku, cez deň čo - to porobíme a večer ...  Usadime sa pred počítač a s pohárom vínka v ruke sledujeme  ....  :) 
Tak napríklad včera to bol film Kolonia .


Je inšpirovaný skutočnými udalosťami odohrávajúcími se v chilské kolonii Dignidad za Pinochetovho režimu.  Najskôr som sa tej témy zľakla, že čo to bude za revolučný film.  Ale moje obavy sa  rýchlo rozplynuli.  Vykľul sa z toho  trochu romantický, ale hlavne napínavý film o láske dvoch mladých ľudí, ktorá je schopná prekonať  neprekonateľné ...
Spomínam si, že kedysi som o kolonii Dignidad niečo počula, ale až teraz viem, čo ten pojem znamená.  Ak budete mať chuť, film si určite pozrite ... na you tube som ho nenašla, ale stiahnuť si ho môžete TU 
Je to bezpečný server, pravidelne si odtiaľ sťahujem filmy.

A aký film sme si pozreli dnes ?   
bolo trochu viac romantiky  :)

Prajem vám pekné dni ... vaša Laura ♥
 





4 komentáre:

  1. Laury, taky si děláme s mým mužem filmové večery a někdy v horku odpoledne. Stahujeme a naposledy jsme viděli moc zajímavý film Agent na útěku. Máme rádi napínavé thrillery. Díky za tip, kde jinde ještě stahovat kromě youtube. Měj se krásně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Marti, je to vyborny oddych, odreagovanie sa a v horucich popoludniach zapadnut do studenej izby... nepoznam lepsi relax... Pozdravujem.... L.

      Odstrániť
  2. Taky teď poslední dobou se občas podívám na film přes počítač, takže díky za tip.
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hanka, na pocitaci si film pozriem ovela radsej, lebo to mam bez reklam... V telje sa kazdy film natiahne aspon o hodinu... Prajem pekne dni... L.

      Odstrániť