štvrtok 26. apríla 2018

116/365

Príliš veľa zelenej  ...


...  je teraz v lesoch ... Farba práve vyrašených listov je celkom agresívna ...   Naša chata je obklopená lesom, stromami ...  Má to výhodu, ale len pri peknom, slnečnom a teplom počasí.  Môžeme sa skryť v tieni dubov a líp. Keď prší, vlhkosť sa tlačí pod oblečenie a aj dovnútra chaty ...   Ale dá sa zakúriť v krbe a hneď je príjemne ...
Chodíme tam stále menej a menej ... V podstate nám s mužom stačí naša záhrada ... na oddych aj na prácu.  Priznám sa, že mne v tom lese chýba voľný priestor okolo, výhľad a plné slnko ...  Už sme aj rozmýšľali, že chatu predáme, ale ... deti nesúhlasia ...   Majú vraj k tomu miestu citový vzľah ...  :)
A ešte zopár kvietkov z lesa ...
Na dnes je to všetko ... prajem vám pekný, u nás upršaný deň ...
Vaša Laura ♥






4 komentáre:

  1. Lauri,
    krásna chata v lese, môj muž by ju hneď bral :-)
    My sme si kúpili jednu, ale je stará a smrdí :-) tak ju asi zbúrame a nanovo, ale je tiež v lese, na pozemku nám tečie potok...
    Letné kvietky sú krásne.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Les a chata to jde hezky k sobě. Je tam zřejmě takový ten lesní klid. Ale asi se ani nedivím, že už raději trávíte čas na zahradě u domu. Ono všechno má svoje.
    Měj se hezky, Lauri!
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Laury, ta chata je ale krásná a v pěkném prostředí. Nádherné fotky. Měj pěkný víkend.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Lauro, chápu tě .. myslím, že to je otázka věku .. já mám taky ráda otevřenou krajinu, výhledy, slunce ... měla jsem na to obrovské štěstí na Šumavě ... a je na co vzpomínat. Máš opět překrásné fotky.
    Mějte se s manželem moc hezky. Jarka

    OdpovedaťOdstrániť