štvrtok 22. novembra 2018

326/365 Kôš je prázdny

Vonku zamračené, tma, celý deň sychravo ...  urobila som si žehliace a obšívacie popoludnie  ... A konečne som pri tom vyprázdnila kôš, v torom stále niečo zostáva ...  Možno to poznáte ... ponožky, ktoré nemajú pár, kúsky oblečenia, ktoré sa zložito žehlia, košele, ktorým chýbajú gombíky ... proste, stále niečo a košík nikdy nie je prázdny.

Môžem si to dovoliť ... mám ešte jeden, rovnaký. 
Takže dnes som to poriešila, zopár vecí vyhodila, a zapovedala som sa, že odkladať už nič nebudem ...   hi hi, poznám sa ....  ale dobrý pocit ...  :)


Ďakujem za nahliadnutie ...  vaša Laura ♥

7 komentárov:

  1. Tak to znám. Taky si říkám, že nebudu skladovat nic pro strýčka příhodu. A pak toho zase mám kupičku. A vůbec ji nepotřebuji :-) Takže vytřídím a ............. jedu znova.
    Hezký pátek!
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Laury, tak tohle dobře znám celý svůj život. Ještě, když byly děti malé, odkládala jsem s tím, tohle musím opravit, tady přišít knoflík a než jsem se k tomu dostala, obvykle z toho děti vyrostly hahahaha :-) A taky si pořád říkám, bože nic neodkládej, stejně to potom vyhodíš, ale ... Měj krásný pátek.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lauri, mám doma koše na prádlo dva. Jeden jako ten tvůj, odkládací. A druhý na běžné žehlení. Musím se přiznat, že málokdy byl jeden nebo druhý prázdný. V žehlení jsem mívala skluz neustále. Čtyřčlenná rodina a prádlo..... to je nekonečná práce. Ale od té toby, co mám sušičku, nastala výrazný posun. Prádlo se mi nehromadí, jen sem tam nějaký kousek. V odkládacím mám teď několik věcí na zašití a marně přemýšlím, jestli byl někdy prázdný :) Asi ne :)
    No, zkusím si z tebe vzít příklad a o víkendu smáznout rest.
    Měj se prima, Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem to dokonce dopracovala tak daleko, že byl plný těchto nedodělků a nebylo kam dávat prádlo na žehlení... :-) Tak jsem zašila synovi všechny tepláky a najednou je místo v koši a plno ve skříni...:-) Jen ty ponožky... to je prostě záhada:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No jâ co jsem kououla sušičku prádla už nežehlìm!Občas ,sem tam něco :-) I.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kedysi to bolo nemožné mať takýto kôš prázdny, pralo sa denne, veď 4 deti robili svoje :-)
    Teraz sa mi to stáva a som sama so sebou potom fajn spokojná :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ďakujem vám za všetky vaše slovká a priznania ... A vedzte, že dokonalú gazdinku neožehlené prádlo nerozhádže ... dá sa schovať za skriňu. majte sa fajn ... L. :)

    OdpovedaťOdstrániť