štvrtok 19. januára 2017

Nasnežilo aj u nás ...

...  konečne je zima, po akej som posledné dva roky túžila ... biela a mrazivá ...  Síce až tak mrazivá by nemusela byť, ale veď je január, najchladnejší mesiac v roku ...   :)


Na prechádzky ale nechodím, stále som zavretá doma, neviem sa akosi vystrábiť z novoročnej choroby ... akoby sa chcela vrátiť a to ma vôbec neteší ...   Tak rada by som sa vybrala do polí ...  hore nad dedinu a kochala sa  krásnym západom slnka ...
Tak ako  na staršej fotke z minulých rokov ...  tiež bolo mrazivo  ...  :)
Teraz si musím vystačiť s takýmito cvakmi zo záhrady ...  :)))))))
Majte príjemný piatok a pekný víkend  ... 
Vaša Laura ♥

11 komentárov:

  1. Tiež sa mi veľmi táto zima pozdáva. Bežkujeme každý deň a je to nádhera. Lauri zdravím Ťa a veľa zdravia prajem. D. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na bežkách som nikdy nestála ... ale chuť by bola ... aj teraz ... na artrózové kolená ... :)))
      Dani, príjemný víkend prajem ...

      Odstrániť
  2. Krásný to měsíc leden. Užívej té krásy. Věrka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieruška ďakujem ... za návštevu i pekné slovká ... :)

      Odstrániť
  3. Milá Lauro, musíš doufat, že bude líp. Tak alespoň sleduj tu krásu oknem, ať neprochladneš. Už se těším zase na nějaký tvůj prima recept. Synovi držím palce v léčbě a posílám pozdrav na Slovensko.M.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Marie ... vážim si tvojich slov ... :) liečim sa teraz doma a dúfam, že sa mi podarí zvíťaziť tentokrát bez antibiotík ... :)))) Prajem ti pekné, ničím nerušené dni ... pa L.

      Odstrániť
  4. Lauri,
    prajem Ti skoré uzdravenie a potom šup do prírody :-)
    Viem o čom hovoríš, ja mám intenzívny kašeľ už siedmy týždeň a do toho sa mi zapálila ľavá strana chrbtice, tak musím denne chodiť na injekcie a rehabilitáciu...
    Teším sa na nové fotky, maj sa krásne,
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aďka, to mi je ľúto ... s chrbticou nie sú žarty ... a asi ani s kašľom ... :)
      Pozdravujem teba aj tvoju rodinku ... pa L.

      Odstrániť
  5. Lauri, zima je krásna, ale taká bude aj o rok, ty sa len pekne poriadne dolieč! V našom veku to už trvá dlhšie kým sa vystrábime. Tak trocha závidím niektorým rovesníčkam, ktoré na sebe nepociťujú vek a sú aktívne, lebo ja na sebe tie roky veru riadne cítim. Dúfam, že sa to so synom lepší a RK mu pomohol!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Laurinka, zima je čarovná, ozajstná, ani nevadí že je až tak mrazivá. Už sa viem tešiť z každého počasia. Po toľkých stresoch čo si prežila posledné týždne niet sa čo čudovať, že sa ťa choroba stále drží. Hlavne to vyležať, nech sa zase nevráti. Čo tam po cvakoch, tie sú krásne aj zo záhrady :) Skoré uzdravenie prajem! ahoj Iveta

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Lauro, také se z marození nemůžu dostat ... i když neležím, ale zlobí mi to pořád .. fotky máš nádherné jako vždy ... držím palce tobě i synovi !
    Papa Jarka

    OdpovedaťOdstrániť