piatok 5. januára 2018

5/365

Balím kraslice na ďalekú cestu ...  :)
Moje kraslice sú už v Amerike, vo Francúzsku, Kanade, ba aj na Islande ...  Vždy ich tam viezol niekto ako darček.  Teraz je to čosi iné ...  Carolina  si ma našla na Sashe a kraslice si objednala priamo. Trochu som sa zľakla, balík do zahraničia som ešte neposielala ... Ale všetko musí byť prvý krát ... Prebehlo to hladko, dokonca ani poštovné nebolo vysoké. A platbu som mala na účte v priebehu dvanástich hodín ...  Medzibankové prevody u nás trvajú aj dva- tri dni ...  Len čo ma mrzí, zásielka sa nedala označiť ako "krehká", balík do Británie sa nedá poistiť ... Tak budem tŕpnuť, v akom stave kraslice dorazia ...
Pozdravujem ... Vaša Laura ♥

13 komentárov:

  1. Milá Laura, tak tieto kraslice sú prekrásne :) si naozaj veľká šikovnica :)Všetko dobré do nového roka, veľa tvorivých nápadov ti želá Mária :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lauro, já ani nedýchám a smekám. Nádhera 👍

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lauro, to je nádhera, nemám slov. Hezký večer.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Lauro, kraslice jsou nádherné. Držím palce, aby balíček docestoval OK. Marie

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lauri, sú úžasné, nádherná práca, Carolina bude nadšená! Pozerám že sa dajú objednať? A teraz dilema či na zavesenie alebo nie...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jé, ty jsou nádherné, jsi moc šikovná. Přeju krásný víkend.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Lauri, ty jsi kouzelnice :-) Nádhera, skutečně :-) Držím kraslicím palečky, aby dorazily v pořádku a dělaly zákaznici velkou radost :-) Krásný večer A.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásne sú, je pekné, že si Tvoju prácu vážia aj v cudzom svete. Je to pocta.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Lauri,
    kraslice sú nádherné, obdivujem túto náročnú techniku zdobenia. Držím palce, aby dorazili v poriadku a hlavne potešili. Neskúšala si najskôr každé zvlášť zabaliť do bublinkovej fólie? A potom do ostatného?
    Pekný večer Ti prajem,
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Teda, klobúk dole, šikovnica!
    Len im prajem, aby dorazili v poriadku!!!!!! Lebo ja nemám dobré skúsenosti, vždy sa niečo rozbije.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Lauri,prenádhera. Skláňam sa pred tvojou šikovnosťou a obdivujem ťa. D.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Lauro, kraslice jsou naprosto úžasné a tak jemné a opravdu křehké. Čapku jsi upletla parádní. Jsi fakt moc šikovná. Přeji kraslicím šťastnou cestu !
    Měj se krásně a díky za krásnou průvodní hudbu. Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Oj ... všetkým vám veľmi pekne ďakujem za komentáse a krásne slovká ... Teším sa im a vôbec sa necítim taká šikovná ... Od štyridsiatich troch rokoch som bola na invalidnom dôchodku, doma a musela som sa niečim zaoberať ... Proste nedokážem len tak sedieť ... a tak vymýšľam a skúšam ... Majte sa dobre ... L.

    OdpovedaťOdstrániť