pondelok 15. januára 2018

15/365

Práve teraz, v tomto období je najlepší čas na dobrú knihu ... Vonku nepríjemné počasie, vnútri teplo a pohoda ....  Veľmi rada trávim dlhé zimné večery pri rozčítanej knihe ...  :)

A táto je veru  poriadna ...  má 897 strán.  Je napísaná ľahko a pútavo ...  Som dosť romantická duša a knihy Rosamunde Pilcherovej milujem.  Tak si to užívam ...  :)
Prajem vám príjemný utorok ...
Vaša Laura ♥

8 komentárov:

  1. Taky jsou teď moje večery většinou s knihou. Je to prostě fajn!
    Klidný den s příjemným večerem !
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lauro, nejradši mám těšení se na rozečtenou knihu.. to je věc. Celý den na ni myslím a večer hup... a je mi dobře. Jeden čas jsem sledovala filmy R.Pilcher.
    Hodně pohody s knihou přeji. Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám to podobne ... Keď mám rozčítanú knihu, počas dňa myslím na hlavnú hrdinku, na jej konanie, zápletky ... žijem s ňou ... je to smiešne, ako nám príbeh vlieza do hlavy ... :)))
      Jarka, pozdravujem ... aj mami ... L.

      Odstrániť
  3. R. P. mám veľmi rada, hlavne sfilmované diela. Ani nie tak pre obsah, ako pre prostredie. Mala som tiež obdobie, kedy som ju čítala a ako píšeš, krásne a pritom ľahké čítanie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú to dušu hladiace príbehy v krásnej prírode ... Viem, všetko je tam sladké, ľudia sú zväčša bohatí, bez starostí ... to sa mi páči. Rada si pozriem, alebo aj prečítam detektívky ... teraz moderné severské ... Ale neznášam bezhlavé strieľačky a zabíjanie vo filmoch ... a práve to je momentálne coool ... pa L.

      Odstrániť
  4. Úplne s tebou súhlasím, ja tiež najradšej čítam v zimnom období, teraz som sa vrhla na knihy o Márii Antoinette, sú tri... ja mám rada knihy ktoré zachytávajú život známych vládcov, kúpila mi ich dcéra a veľmi ma potešila....Pekné čítanie a oddych.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To môže byť zaujímavé čítanie ... :) Evi, pozdravujem ... L.

      Odstrániť