nedeľa 31. marca 2019

Nedeľné raňajky ...

...  bývajú u nás zväčša sladké ...
Dnes to boli orechové osie hniezda z miestnej pekárne ...  nie vždy sa mi totiž chce vypekať ...


Robia ich veľmi dobré, plné orechov a hrozienok.
Dnes bolo ráno kratšie o hodinu ... nemám rada toto striedanie času a celkom sa teším na jeho zrušenie.  Vraj sa dočkáme až v roku 2021.   No a skoro slnečné svetlo o pol ôsmej večer ...  boli sme dlho vonku ... to sa mi už páčilo ...  Našťastie nemám problém s adaptáciou na  časový posun ... fungujem stále rovnako, podľa slnečného svitu ...

Majte krásny, už aprílový týždeň ...
vaša Laura ♥

11 komentárov:

  1. Ano, čas se posunul a den jako takový byl delší. Nemám se změnou času problém,ale určitě se zlobit nebudu,až dojde ke zrušení střídání.
    Měj se hezky, Lauri!
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Letný čas mám celkom rada, lebo opticky da deň ako keby predĺži :-). Ale myslím, že v dnešnej dobe sú posuny času už zbytočné a neopodstatnené. Škoricovníky vyzerajú veľmi vábivo. Prajem pekný začiatok týždňa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s tebou, ale práve tieto zmeny sa mi nepáčia ... hlavne táto jarná, hodina chýba ... :) Monika, maj sa fajn ... L.

      Odstrániť
  3. Aj ja občas takto "napečiem" :-) Krásny apríl, Laura♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Laury, já nesnáším letní čas už od doby jeho vzniku. Je to pro nás nepřirozené, už naši předkové se řídili sluncem. U nás tímto způsobem pečeme každou chvíli, hlavně můj muž :-) Měj pěkné pondělí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som na tom podobne ... zvykám si naň rýchlo, ale večer má byť tma, ticho a pohoda ... Nie ako v júni - stmievanie o pol desiatej ... Marti, maj sa fajn ... L.

      Odstrániť
  5. A to se nám jak podaří, vrátit se o sto let dozadu? :)

    OdpovedaťOdstrániť