streda 27. februára 2019

Prvý krát ...

v tomto roku sme sa vybrali na chatu ... Motivovalo nás krásne počasie, chuť stráviť celý deň v prírode, v lese ...  Bolo fajn.  Pootvárala som dokorán všetky okná, vpustila dnu slnko.

Vnútri sme sa ale nezdržiavali ...   Upratovali sme vonku.  V okolí sú samé duby, po zime treba pohrabať a odpratať všetko lístie, ktoré leží všade ...  Celkom zaberačka ...  :)
Ale ostal čas aj na príjemné posedenie na jarnom slnku.
Spev vtákov zatiaľ nie je  intenzívny,  len sem - tam započuť švitorenie sýkoriek ... Predsa ... ešte neprišiel ich čas ...  Ale zopár včielok sa už na nás prišlo pozrieť ...
Zajtra ideme pokračovať ...

A ešte sa vám chcem veľmi pekne poďakovať za vaše komentáre k príspevku o jarných vankúšoch. Každý jeden potešil, zahrial pri srdiečku ...  :)

Majte sa dobre ...
vaša Laura ♥

6 komentárov:

  1. Tak to vám neskromně závidím.
    Chata, je můj nesplněný sen ;-).
    Tak ať ty další předjarní dny jsou u vás co nejhezčí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hanka, chatu mám po rodičoch, chodíme tam roky ... veru nám aj zosvšednela, ale napriek tomu to tam máme radi ... :) pozdravujem ... L.

      Odstrániť
  2. Laury, máte krásnou chatu. A ptáci u nás přímo řvou každý den od rána. Už jim nedáváme jídlo každý den, aby si zvykli, ale stejně na nás křičí :-) Měj se krásně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Marti ďakujem ... Máme tam 3 kŕmidlá, dnes boli hojne navštevované brhlíkmi a sýkorkami. V zime, keď tam zavítame len občas, majú krmivo sypané nepravidelne. Maj sa dobre ... L.

      Odstrániť
  3. Lauro, tak vy už jste začali s jarním úklidem, já bych chtěla o víkendu, ale zrovna počasí nebude asi nic moc. Potřebuji ostříhat stromy a trávy, tak uvidím, co zvládnu.
    Měj krásné dny. D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano Dáška ... teplé počasie nás vylákalo ... a keď si už vonku, hrable samé skáču do ruky ... hi hi ... Počasie sa má cez víkend zmeniť, ale nič vám neutečie ... toto teplo prišlo veľmi skoro ... veď je ešte len koniec februára ... Maj sa fajn Dáška a príjemný víkend ... L.

      Odstrániť