tag:blogger.com,1999:blog-8194681918322967858.post8566178924857374033..comments2024-03-26T15:45:18.066+01:00Comments on Z mojej kuchyne i fotoaparátu ...: Repkový medLaura Kováčováhttp://www.blogger.com/profile/00185508722471654953noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8194681918322967858.post-41555274123302952752017-08-12T20:52:45.926+02:002017-08-12T20:52:45.926+02:00Veru tak, skryštalizovanie je práve že dôkazom pra...Veru tak, skryštalizovanie je práve že dôkazom pravosti medu, dobre si kúpila!<br />Citrónovú verbenu nepoznám, prvý raz počujem, ale to u mňa nie je zvláštnosťou :-)<br />Nech vám padne medík na úžitok!<br />PáDaniela Bencúrováhttps://www.blogger.com/profile/08619480678011739384noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8194681918322967858.post-13150352418946176252017-08-12T17:51:42.187+02:002017-08-12T17:51:42.187+02:00Lauri,
si ma inšpirovala, tak som dnes ráno kúpila...Lauri,<br />si ma inšpirovala, tak som dnes ráno kúpila na trhu domáci repkový med, dokonca mali na výber tekutý, skryštalizovaný i šľahaný...<br />Ja momentálne fičím na borovicovom mede :-)<br />Pá, pekný víkend,<br />A.Aďkahttps://www.blogger.com/profile/08901010590613939358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8194681918322967858.post-75647851613157749822017-08-12T07:58:23.094+02:002017-08-12T07:58:23.094+02:00Kráásný medík, pro mě je nedílnou součástí ranní k...Kráásný medík, pro mě je nedílnou součástí ranní kávy :-DAničkå Broukyhttps://www.blogger.com/profile/02161900862899945391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8194681918322967858.post-67406337478597456512017-08-12T07:09:48.377+02:002017-08-12T07:09:48.377+02:00Lauro, chtěla jsem ti poradit to samé. Také to tak...Lauro, chtěla jsem ti poradit to samé. Také to takto dělám už léta, sklenici do hrnce s vodou a je po problémech. Měj krásný víkend.vyzobaná slunečnicehttps://www.blogger.com/profile/14264053911809226464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8194681918322967858.post-90500258391297279752017-08-12T06:38:39.090+02:002017-08-12T06:38:39.090+02:00Pokud nám med takto zkystalizuje natočím do hrnce...Pokud nám med takto zkystalizuje natočím do hrnce vodu a postavím otevřenou sklenici s medem a pomalu vodu zahřívám ,až med začne tát . Pokud se takto rozpustí už nezrystalizuje a je tekutý.... Milujeme medové máslo. rozšlehám lžíci medu s kouskem másla a namažu na chléb- všicni se olizují.Zdravím HankaHanahttps://www.blogger.com/profile/09195180088260391710noreply@blogger.com